Leer knippen en scheren als een baas!

Ben jij een collega kapper/barbier en wil jij graag je bestaande skills voor cuts and shaves verbeteren? Dan zit je nu op de perfecte pagina. Het is nu mogelijk om bij Herenkappers de Vos workshops af te nemen waarbij jij, onder leiding van onze eindbaas en barbier Chris de Vos, kennis leert maken met de knip- en tondeusetechnieken zoals deze bij herenkapsels- en baarden worden toegepast. Geïnteresseerd? Schrijf je hieronder vrijblijvend in en wij nemen dan contact met je op!

De kosten van een workshop bedragen € 130 excl. 21% BTW.

Download hier onze brochure voor meer informatie! 

Meld je aan voor de workshop!

  • Welke training wil je volgen?
  • Maandag- of dinsdagavond

Wat wordt er behandeld?

afbeelding nietje

Herenkapsels old school en modern” tondeuse technieken

Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de knip- en tondeusetechnieken zoals deze bij herenkapsels worden toegepast. We besteden aandacht aan de teloorgang en de wederopstanding van de barbier en alles wat daar tussen inzit! We gaan terug naar de classic look en ook de moderne kapsels en variaties. De styling en afwerking is erg belangrijk, de nek mooi uitscheren en de bakkebaarden strak en hoe krijg je het kapsel in de gewenste stijl.

afbeelding nietje

Beard Trim

Echte mannen hebben baarden! Net als een kapsel heeft een baard een model, hierbij is de vorm de basis. De keuze mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en uit een lopend . Ook laten we zien hoe je een scheerbehandeling toepast bij de baard, hals en wangen. De baard heeft ook verzorging nodig en wat voor producten gebruik je daar nu voor?

afbeelding nietje

Classic Hot Towel Shave

De oude kunst van het glad scheren. Hoe maak je een goede scheerzeep aan? Welke kwast gebruik je en hoe hanteer je het mes? Ook minstens zo belangrijk het ritueel rondom het scheren wat de behandeling tot een weldaad maakt. Elke stap van de voor en nabehandeling is belangrijk om te zorgen voor een comfortabele behandeling waar je klant voor terug blijft komen.

Scheertraining op locatie bij Janettes Hairfashion te Harlingen

Lees meer

Workshop Easy Hair Fashion uit Marum

Lees meer