background

Kapsalon Gorredijk

Op zoek naar kapsalon in Gorredijk? Naast onze barbershop en kapsalon in Heerenveen zijn we sinds september 2017 ook te vinden bij de Heeren van Rinsma in Gorredijk! Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en koopzondag staan onze barbiers klaar om op deze locatie jongens en heren te knippen en/of te scheren. In Gorredijk shop je de mooiste kleding, drink een kop koffie én laat u direct knippen of scheren in onze heren kapsalon in de Heeren van Rinsma om de beleving compleet te maken!

Kapper Gorredijk

Onze historie ligt in Gorredijk. De naam de Vos is al ruim honderd zestien jaar aan het kappersvak verbonden. De eerste schreden binnen het kappersvak werden gezet door Jan Heine de Vos in 1900 in Gorredijk. Jan Heine de Vos was de opa van de Jan Heine de Vos die de Herenkapsalon Jan  de Vos in 1977 opende in Heerenveen, samen met zijn vrouw Anneke de Vos – Hoeksma. Sinds 2017 zijn we terug in Gorredijk, als shop-in-shop bij de Heeren van Rinsma.

Knippen & Scheren bij onze kapsalon in Gorredijk

U kunt in onze kapsalon in Gorredijk voor dezelfde behandelingen terecht als op onze locatie in Heerenveen. Van een knipbeurt tot beard trim of een hot towel shave: we zorgen er graag voor dat u weer helemaal verzorgd voor de dag komt. Meer informatie over onze behandelingen? bekijk hier onze behandelingen.

Waar in Gorredijk?

Lijnbaan 7, 8401 VL Gorredijk

Wanneer?

Tijdens deze tijden staan onze barbiers voor je klaar. De kapsalon in de Heeren van Rinsma is open:

Donderdag van 9:30 uur tot 17:30 uur

 Vrijdag: van 10:30 uur tot 20.00 uur

Zaterdag: van 9.30 uur tot 17.00 uur

Zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur

Afspraak maken bij kapper Gorredijk

Bent u benieuwd op welke zondagen u een afspraak kunt maken in onze barbershop? Klik hieronder op ‘afspraak maken bij de Heeren van Rinsma’ en klik vervolgens op ‘datum’. De zondagen waarop u een afspraak kunt maken zijn hierin te zien.

Bellen mag ook via 06 15144357

Let op: iedere maand worden de (koop)zondagen aangevuld. U kunt hier dus alleen de beschikbare zondag(en) van de huidige maand zien.

We zien jullie graag in onze kapsalon in Gorredijk!

 

Afspraak maken bij de Heeren van Rinsma