Kapsalon Gorredijk

Knippen bij de Heeren van Rinsma in Gorredijk

Al ruim 100 jaar herenkapper in regio Gorredijk

Onze historie ligt in Gorredijk. De naam de Vos is al ruim honderd zestien jaar aan het kappersvak verbonden. De eerste schreden binnen het kappersvak werden gezet door Jan Heine de Vos in 1900 in Gorredijk. Jan Heine de Vos was de opa van de Jan Heine de Vos die de Herenkapsalon Jan  de Vos in 1977 opende in Heerenveen, samen met zijn vrouw Anneke de Vos – Hoeksma. Sinds 2017 zijn we terug in Gorredijk, als shop-in-shop bij de Heeren van Rinsma.

Knippen & Scheren bij onze kapsalon

U kunt in onze kapsalon in Gorredijk voor dezelfde behandelingen terecht als op onze locatie in Heerenveen. Van een knipbeurt tot beard trim of een hot towel shave: we zorgen er graag voor dat u weer helemaal verzorgd voor de dag komt. Meer informatie over onze behandelingen? bekijk hier onze behandelingen.

Waar in Gorredijk?

Lijnbaan 7, 8401 VL Gorredijk

Wanneer?

Tijdens deze tijden staan onze barbiers voor je klaar. De kapsalon in de Heeren van Rinsma is open:

Donderdag van 9:30 uur tot 17:30 uur

 Vrijdag: van 10:30 uur tot 20.00 uur

Zaterdag: van 9.30 uur tot 17.00 uur

Afspraak maken bij kapper Gorredijk

Bent u benieuwd op welke zondagen u een afspraak kunt maken in onze barbershop? Klik hieronder op ‘afspraak maken bij de Heeren van Rinsma’ en klik vervolgens op ‘datum’. De zondagen waarop u een afspraak kunt maken zijn hierin te zien.

Bellen mag ook via 06 15144357

Let op: iedere maand worden de (koop)zondagen aangevuld. U kunt hier dus alleen de beschikbare zondag(en) van de huidige maand zien.

We zien jullie graag in onze kapsalon in Gorredijk!

Wat zijn de prijzen bij de kapper in Gorredijk?

Wil je een kleine knipbeurt of een gehele knipbeurt? Op de tarieven pagina vind je alle tarieven. Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij scherpere prijzen. Ben je ouders dan 12 jaar? Wil je liever standje 0? Dan kan dat ook. Voor onze diensten hebben wij diverse tarieven. Op onze tarieven pagina vind je onze tarieven. 

Hoeveel kost een knipbeurt?

Een standaard knipbeurt bij onze kapsalon in Gorredijk is zeker mogelijk. Wil je variaties hierop? Dan kun je kiezen voor standje 0, maar natuurlijk knippen, wassen en stylen is ook mogelijk. Bekijk al onze tarieven.

Hoeveel ervaring hebben jullie barbiers of kappers?

Bij ons hebben de kappers diverse hoeveelheid ervaring. Zo geven wij jonge talenten de kans, maar hebben wij ook kappers en barbiers in Gorredijk die meer dan 20 jaar ervaring hebben. Wil je door een specifieke kapper geknipt worden in Gorredijk? Bel of mail ons gerust. Dan kunnen wij de afspraak inplannen bij de barbier naar keuze. Wist je dat onze kapsalon in Gorredijk bestaat al ruim 100 jaar bestaat? Geopend in Gorredijk en sinds 1977 zijn wij verhuisd naar Heerenveen. Onze gehele historie vind je op onze website.

Hoeveel haar knipt de kapper eraf?

Onze kappers en barbiers knippen en scheren jouw haar, nek of bakkebaarden altijd naar wens af. Dit doen wij nadat we jouw wens goed aangehoord hebben. Wil je een speciale stijl, hoge of lage bakkebaarden of jouw baard goed geknipt hebben? Geef het gerust aan en wij knippen het naar wens.

Hoe vaak gaan jullie kappers in Gorredijk op training?

Voor ons is het belangrijk dat onze barbiers en kappers in Gorredijk altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en kniptechnieken. Zo zijn wij pioneer op gebied van knippen. Wist je dat wij voor mede vakgenoten ook workshops organiseren en zijn regelmatig gastdocent op de regionale opleidingscentra voor kappers.

Kan ik ook kappersproducten kopen in Gorredijk voor mijn haar of baard?

We hebben niet ons gehele assortiment beschikbaar in Gorredijk. Wil je een specifiek artikel dan mag je ons daarvoor altijd bellen. Ook kun je via onze webshop altijd producten bestellen.

Welke vragen kun je van onze barbiers verwachten in Gorredijk?

Wij zorgen ervoor dat onze kapper jouw haar of baard in goed model brengt, geheel afgestemd op jouw wensen. Dit kun je bij ons doen op donderdag, vrijdag, zaterdag en op koopzondagen. Bekijk de actuele openingstijden bij de Heeren van Rinsma.

Kan ik gratis parkeren bij Herenkappers de Vos in Gorredijk?

Zeker! Bij de Heeren van Rinsma in Gorredijk kun je gratis parkeren. Onze pop-up store bevindt zich binnen de Heeren van Rinsma. Er is een ruime parkeerplaats voor onze deur. 7 dagen per week!

Knippen jullie ook vrouwen in Gorredijk?

Nee, wij zijn een echte herenkapper en barbier in Gorredijk. In onze kapsalon in Gorredijk knippen wij enkel heren. Hierdoor is ook onze keuze ontstaan om specifiek in de Heeren van Rinsma plaats te nemen.

Hoeveel dagen per week is de kapsalon in Gorredijk geopend?

Wij zijn iedere week op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Hier staan wij doorgaans met twee ervaren barbiers die uw haar of baard weer in perfecte conditie knipt. Tevens zijn wij iedere koopzondag geopend. Bekijk de actuele openingstijden.

Website door

Beste klanten,

Beste Klant,

Vanaf begin Juli zijn wij de maandagen GESLOTEN!!

De vakanties zijn bij ons ook begonnen daardoor staat de agenda sneller gevuld.

Online staat de komende week even offline.

Voor het maken van afspraken kun je tijdens openingstijden bellen in Heerenveen naar 0513627461 en in Gorredijk zijn we beschikbaar op 0615144357

Openingstijden Heerenveen:

Maandag GESLOTEN

Dinsdag 8:00 uur tot 18:00 uur

Woensdag 8:00 uur tot 18:00 uur

Donderdag 8:00 uur tot 20:30 uur

Vrijdag 8:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag 8:00 uur tot 17:00 uur

Zondag GESLOTEN

Openingstijden Gorredijk:

Donderdag van 9:30 uur tot 17:30 uur

Vrijdag: van 10:30 uur tot 20.00 uur

Zaterdag: van 9.30 uur tot 17.00 uur

Zondag t/m woensdag GESLOTEN

Dank voor het vertrouwen en graag tot ziens.

Herenkappers de Vos