Knippen & Scheren

 

Knippen

Voor een strakke klassieke coupe vanuit de old school technieken of een moderne look met een frisse twist. Het is maar u het wil. Het is voor ons allemaal mogelijk, geen kapsel is ons vreemd. Wij houden voortdurend de ontwikkelingen in het ambacht van de barbier in de gaten en zo nodig maken wij ons die eigen!

Lees meer

 

De baard

De man van nu mag weer gezien worden met een baard, sinds een aantal jaren is de baard weer helemaal terug in het straatbeeld. Waar de hipster een lange baard voor ogen had is dat nu weer een stuk gevarieerder lang, kort, stak of los. Feit is dat de man van nu weer een baard draagt en dat de man er veel tijd, aandacht en producten aan besteed om er goed en verzorgd mee voor de dag te komen.

En daar bent u bij ons aan het juiste adres baarden is een specialiteit waar wij goed mee uit de voeten kunnen, voor het juiste advies of product keuze.

Lees meer

 

Scheren

De traditional hot towel shave. De naam zegt alles, op de klassieke manier scheren met het open mes en met warme doeken en de heerlijkste scheerproducten die er zijn. Een behandeling om u even helemaal aan over te geven en zich te ontspannen! Voor veel mannen een prettig begin van het weekend.

Lees meer

 

Workshop of training

Als collega kapper/barbier kunt u bij ons ook terecht om een workshop/training  te volgen. Voor een classic hot towel shave, een beard trim of tondeuse technieken. Wilt u uw vaardigheden bijschaven dan is dat mogelijk. 

Prijzen en meer informatie

Lees meer
Website door

Beste klanten,

Beste Klant,

Vanaf begin Juli zijn wij de maandagen GESLOTEN!!

De vakanties zijn bij ons ook begonnen daardoor staat de agenda sneller gevuld.

Online staat de komende week even offline.

Voor het maken van afspraken kun je tijdens openingstijden bellen in Heerenveen naar 0513627461 en in Gorredijk zijn we beschikbaar op 0615144357

Openingstijden Heerenveen:

Maandag GESLOTEN

Dinsdag 8:00 uur tot 18:00 uur

Woensdag 8:00 uur tot 18:00 uur

Donderdag 8:00 uur tot 20:30 uur

Vrijdag 8:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag 8:00 uur tot 17:00 uur

Zondag GESLOTEN

Openingstijden Gorredijk:

Donderdag van 9:30 uur tot 17:30 uur

Vrijdag: van 10:30 uur tot 20.00 uur

Zaterdag: van 9.30 uur tot 17.00 uur

Zondag t/m woensdag GESLOTEN

Dank voor het vertrouwen en graag tot ziens.

Herenkappers de Vos