background

Knippen & Scheren

afbeelding nietje

Knippen

Voor een strakke klassieke coupe vanuit de old school technieken of een moderne look met een frisse twist. Het is maar u het wil. Het is voor ons allemaal mogelijk, geen kapsel is ons vreemd. Wij houden voortdurend de ontwikkelingen in het ambacht van de barbier in de gaten en zo nodig maken wij ons die eigen!

afbeelding nietje

De Baard

De man van nu mag weer gezien worden met een baard, sinds een aantal jaren is de baard weer helemaal terug in het straatbeeld. Waar de hipster een lange baard voor ogen had is dat nu weer een stuk gevarieerder lang, kort, stak of los. Feit is dat de man van nu weer een baard draagt en dat de man er veel tijd, aandacht en producten aan besteed om er goed en verzorgd mee voor de dag te komen.

En daar bent u bij ons aan het juiste adres baarden is een specialiteit waar wij goed mee uit de voeten kunnen, voor het juiste advies of product keuze.

afbeelding nietje

Scheren

De traditional hot towel shave. De naam zegt alles, op de klassieke manier scheren met het open mes en met warme doeken en de heerlijkste scheerproducten die er zijn. Een behandeling om u even helemaal aan over te geven en zich te ontspannen! Voor veel mannen een prettig begin van het weekend.

afbeelding nietje

Op locatie

Er zijn mogelijkeheden dat wij op locatie komen knippen en scheren. Dit kan evenement zijn maar ook met een partner uit een andere branche. Voorbeeld hiervan is de samenwerking met De Heeren van Rinsma. Voor meer info kunt u contact opnemen.

afbeelding nietje

Workshop of training

Als collega kapper/barbier kunt u bij ons ook terecht om een workshop/training  te volgen. Voor een classic hot towel shave, een beard trim of tondeuse technieken. Wilt u uw vaardigheden bijschaven dan is dat mogelijk. Prijzen op aanvraag.

Over ons

Lees meer

Historie

Lees meer