background
14 juni 2019

Jan de Vos 50 jaar Barbier

Feest bij Herenkappers de Vos! Vandaag kun je al precies 50 jaar bij Jan de Vos terecht voor een klassieke coupe of strakke beardtrim.

Gefeliciteerd jan!ย ๐ŸŽˆ๐Ÿบ๐ŸŽ‰โœ‚๏ธ๐Ÿ’ˆ

In 1969 is Jan de Vos begonnen als barbier. Hij werkte, naast zijn studie, eerst drie jaar bij zijn vader.

Tot 1972 toen besloot Jan om zijn vleugels uit te slaan en naar Heerenveen te vertrekken om vervolgens vijf jaar aan de slag te gaan bij kapsalon Pierrรฉ, op dat moment een moderne salon.

Maar de ambities gingen verder Jan wilde graag een eigen kapsalon en na een zoektocht voor een juiste plek opende herenkapsalon Jan de Vos op 23 augustus 1977 zijn deuren aan de Herenwal 14 in Heerenveen. De kapsalon was flink gerenoveerd, nadat kapper Leendert Woudstra zijn kapperszaak na liefst 43 jaar had overgedaan aan Jan en Anneke de Vos. De nieuwe eigenaars waren dan ook vol spanning of de klanten de kapsalon trouw waren gebleven. Maar volgens de verhalen stonden er die eerste ochtend om 7.15 uur zeker tien mannen te wachten om geknipt te worden. Een prima begin!

Geknipt dus voor het barbiersvak, maar na 50 jaar hangt Jan toch zijn schaar aan de spreekwoordelijke wilgen.

Op 29 juni houden wij een open receptie en is zijn afscheid met muziek van DJ 3345rpm en een hapje en drankje!ย โœ‚๏ธ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Coronamaatregelen Herenkappers de Vos

Door de versoepeling van de maatregelen omtrent het coronavirus mogen wij je weer van dienst zijn! Maak dus nu via de website of telefonisch een afspraak!

Let op: door de verwachte drukte is het even niet mogelijk om via de website een voorkeur barbier aan te geven. Selecteer dus โ€˜geen voorkeurโ€™. Als we de drukte weer onder controle hebben zal dit weer worden toegevoegd. Wil je wel graag dat een specifieke barbier je haren knipt? Dan raden we je aan om v even telefonisch contact op te nemen via 0513 - 627461.

Let op: mocht je op de dag van de afspraak toch klachten hebben. Gelieve dan telefonisch contact opnemen en de afspraak te verplaatsen.

Alvast bedankt voor je begrip!