06 april 2017

Harm "junior barbier"

Harm zal weer een belangrijke stap zetten in het doorgroeien tot barbier. Na acht weken als stagiair bij ons stage te hebben gelopen laat hij die rol achter zich en mag Harm zich "junior barbier" gaan noemen. Met de laatste loodjes van zijn opleiding in Amsterdam aan de Barberschool in zicht is Harm nu bijna volwaardig barbier.

Vanaf a.s. vrijdag 7 april gaat Harm meedraaien in onze zaak. U kunt bij Harm terecht voor een wat voordeliger tarief  van  € 13,- omdat er nog enig toezicht is en er een eindcontrole plaats vind. Wilt u Harm graag verder helpen boek dan bij hem een plekje in de stoel dit kan telefonisch of online via een afspraak verzoek.

Harm is super gemotiveerd om de volgende fase van zijn carrière aan te gaan en door te groeien in het mooie ambacht van barbier.

Gerelateerde blogs

17 augustus 2017

Apprentice Barbier Remie

Vanaf 1 augustus is Remie bij ons in dienst. Remie was al sinds begin maart van dit jaar bij ons...
Lees meer

12 maart 2020

CORONA VIRUS

Zojuist is er een persconferentie in Den Haag geweest betreffende het Corona virus. We willen natuurlijk een veilige omgeving bieden...
Lees meer

14 juni 2019

Jan de Vos 50 jaar Barbier

Feest bij Herenkappers de Vos! Vandaag kun je al precies 50 jaar bij Jan de Vos terecht voor een klassieke...
Lees meer
ga naar onze blog pagina
Website door

Beste klanten,

Beste Klant,

De agenda is weer helemaal vol voor het aankomende weekend!!

Online staat het komende weekend even offline.

Voor het maken van afspraken kun je tijdens openingstijden bellen in Heerenveen naar 0513627461 en in Gorredijk zijn we beschikbaar op 0615144357

Dank voor het vertrouwen en graag tot ziens.

Herenkappers de Vos