background
12 maart 2020

CORONA VIRUS

Zojuist is er een persconferentie in Den Haag geweest betreffende het Corona virus. We willen natuurlijk een veilige omgeving bieden voor onszelf en onze klanten. Daarom voelen we ons genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen:

– Geen handen schudden
We vinden het altijd tof om onze klanten te begroeten en bedanken met een hand. Dit doen we nu dus even niet.
– Mocht je last hebben van klachten zoals koorts, luchtwegproblemen of een risicogebied recent hebben bezocht willen we je dringend vragen om je afspraak te annuleren en verzetten naar een ander moment.
-Verder staat Hygiëne voorop en maken wij gebruik van desinfecterende handgel en deze is natuurlijk ook te gebruiken voor onze klanten.

Alvast bedankt voor de medewerking 👊
Team Herenkappers de Vos

Coronamaatregelen Herenkappers de Vos

Door de versoepeling van de maatregelen omtrent het coronavirus mogen wij je weer van dienst zijn! Maak dus nu via de website of telefonisch een afspraak!

Let op: door de verwachte drukte is het even niet mogelijk om via de website een voorkeur barbier aan te geven. Selecteer dus ‘geen voorkeur’. Als we de drukte weer onder controle hebben zal dit weer worden toegevoegd. Wil je wel graag dat een specifieke barbier je haren knipt? Dan raden we je aan om v even telefonisch contact op te nemen via 0513 - 627461.

Let op: mocht je op de dag van de afspraak toch klachten hebben. Gelieve dan telefonisch contact opnemen en de afspraak te verplaatsen.

Alvast bedankt voor je begrip!