background
29 mei 2018

Barbier Sharon in actie op het 125 jarig jubileum van Hoeksema kapper te Makkum.

Barbier Sharon kwam in actie op het 125 jarig jubileum van Hoeksema kapper te Makkum.

Zondag 27 mei het is een stralende dag. Rinia fietsen en Hoeksema kapper uit Makkum vieren vandaag hun 125 jarig bestaan in de tuin van de notaris. Voor deze gelegenheid is barbier Sharon in Makkum present om haar scheerkunsten te vertonen en om de beleving van de dag compleet te maken.

Aanloop is er voldoende… Sharon kan vanaf het moment tot ze begint tot aan het einde van de middag aan de bak, er is volop belangstelling voor haar baardtrim en scheerkunsten. Veel mensen op de been dus aan publiekebelangstelling¬† heeft Sharon geen klagen veel mensen blijven even staan om haar werk te bewonderen.

Het is voor iedereen een mooie dag met als hoogtepunt het koninklijke besluit om Hoeksema Kapper tot hofleverancier te verklaren dit word kenbaar gemaakt door de commissaris van de koning de heer Arno Brok. Naar verluid bleef het nog lang onrustig in Makkum.

Sharon kan terug kijken op een zeer geslaagde dag op locatie.

Beste klanten,

Vanwege vakantie van de Backoffice is het niet mogelijk om tot 30 augustus a.s. online te reserveren via  https://plek.app/herenkappers-de-vos.

Voor het maken van afspraken kun je tijdens openingstijden bellen in Heerenveen naar 0513627461 en in Gorredijk zijn we beschikbaar op 0615144357

Excuus voor het ongemak en alvast bedankt voor de medewerking!!

Herenkappers de Vos