background
17 augustus 2017

Apprentice Barbier Remie

Vanaf 1 augustus is Remie bij ons in dienst. Remie was al sinds begin maart van dit jaar bij ons als stagiaire aan het snuffelen aan het ambacht barbier.

Remie zocht een nieuwe uitdaging. Na een mooie carrière bij defensie heeft  Remie de medaille mogen ontvangen voor 12 jaar trouwe en eerlijke dienst. Dit is voor hem ook een  mooi moment geweest om een hele nieuwe wereld in te stappen, die van de barbiers (herenkappers), het knippen & scheren.

Volgende week tijdens ons veertig jarig jubileum heeft Remie een top 5 van  speciaal bier samengesteld. Die wij ter ere van het jubileum klaar hebben staan. Remie is een liefhebber dus dat moet goed komen!

Op 6 oktober staat de volgende belangrijke datum in de agenda, dan zal Remie moeten laten zien dat hij klaar is voor het werk als barbier. En mag hij examen doen in de vaardigheden die bij de barbier horen.

Inmiddels is Remie al zo ver dat hij meedraait in de zaak en de klanten van een mooie strakke coupe of baardtrim kan voor zien. Een klassieke hot towel shave is lekker ontspanningsmoment voor de man en Remie kan hier goed mee uit de voeten.

Maak nu je afspraak bij Remie via onze website