background

Knippen bij de Heeren van Rinsma in Gorredijk

Op zoek naar een herenkapper en barbier in Gorredijk? Naast onze barbershop in Heerenveen zijn we sinds september 2017 ook te vinden bij de Heeren van Rinsma in Gorredijk! Iedere vrijdag, zaterdag en koopzondag staan onze barbiers klaar om op deze locatie jongens en heren te knippen en/of te scheren. Dus shop de mooiste kleding, drink een kop koffie én laat u direct knippen of scheren in onze herenkapsalon in de Heeren van Rinsma om de beleving compleet te maken!

Knippen & Scheren

U kunt in onze kapsalon in Gorredijk voor dezelfde behandelingen terecht als op onze locatie in Heerenveen. Van een knipbeurt tot beard trim of een hot towel shave: we zorgen er graag voor dat u weer helemaal verzorgd voor de dag komt. Meer informatie over onze behandelingen? bekijk hier onze behandelingen.

Waar?

Lijnbaan 7, 8401 VL Gorredijk

Wanneer?

Dit zijn de momenten waarop we bij de Heeren van Rinsma aanwezig zijn:

Vrijdag: van 13.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag: van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag: van 12.00 uur tot 17.00 uur

Bent u benieuwd op welke zondagen u een afspraak kunt maken in onze barbershop? Klik hieronder op ‘afspraak maken bij de Heeren van Rinsma’ en klik vervolgens op ‘datum’. De zondagen waarop u een afspraak kunt maken zijn hierin te zien.

Bellen mag ook via 06 15144357

Let op: iedere maand worden de (koop)zondagen aangevuld. U kunt hier dus alleen de beschikbare zondag(en) van de huidige maand zien.

We zien jullie graag in onze kapsalon in Gorredijk!

Afspraak maken bij de Heeren van Rinsma