background

Knippen bij de Heeren van Rinsma in Gorredijk

Op zoek naar een herenkapper en barbier in Gorredijk? Naast onze barbershop in Heerenveen zijn we sinds september 2017 ook te vinden bij de Heeren van Rinsma in Gorredijk! Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en koopzondag staan onze barbiers klaar om op deze locatie jongens en heren te knippen en/of te scheren. Dus shop de mooiste kleding, drink een kop koffie én laat u direct knippen of scheren in onze herenkapsalon in de Heeren van Rinsma om de beleving compleet te maken!

Knippen & Scheren

U kunt in onze kapsalon in Gorredijk voor dezelfde behandelingen terecht als op onze locatie in Heerenveen. Van een knipbeurt tot beard trim of een hot towel shave: we zorgen er graag voor dat u weer helemaal verzorgd voor de dag komt. Meer informatie over onze behandelingen? bekijk hier onze behandelingen.

Waar?

Lijnbaan 7, 8401 VL Gorredijk

Wanneer?

Dit zijn de momenten waarop we bij de Heeren van Rinsma aanwezig zijn:

Donderdag van 9:30 uur tot 17:30 uur

 Vrijdag: van 10:30 uur tot 20.00 uur

Zaterdag: van 9.30 uur tot 17.00 uur

Zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur

Bent u benieuwd op welke zondagen u een afspraak kunt maken in onze barbershop? Klik hieronder op ‘afspraak maken bij de Heeren van Rinsma’ en klik vervolgens op ‘datum’. De zondagen waarop u een afspraak kunt maken zijn hierin te zien.

Bellen mag ook via 06 15144357

Let op: iedere maand worden de (koop)zondagen aangevuld. U kunt hier dus alleen de beschikbare zondag(en) van de huidige maand zien.

We zien jullie graag in onze kapsalon in Gorredijk!

Afspraak maken bij de Heeren van Rinsma

Beste klant,

Omdat we de donderdag en vrijdagavond om 17:00 uur moeten sluiten zijn we er op maandag iets eerder dan normaal. Zolang de Coronabeperkingen van kracht zijn zullen we maandag om 10:00 uur beginnen. Verder is het hierdoor op dit moment even niet mogelijk om een voorkeur barbier aan te geven bij je online reservering.

Houd onze website en social media in de gaten voor nieuwe updates!

Stay safe!