Barbier op locatie

Herenkappers de Vos - Barbier op locatie

Onze barbiers voorzien met plezier grote en kleine heren van een nieuwe coupe in onze barbershop in Heerenveen. Maar niet alleen in onze kapsalon in Heerenveen kunt u bij ons terecht. Ook bij u op locatie komen we graag knippen en scheren! Van evenementen tot samenwerkingen met partners in een andere branche: er zijn vele mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met herenmodezaak ‘De Heeren van Rinsma’. Dus bent u op zoek naar een barbier bij u op locatie of tijdens uw evenement? Onze barbiers zijn geknipt voor deze taak!

Aanmelden barbier op locatie

  • Persoonlijke informatie
  • Gegevens locatie/evenement
  • Opmerkingen

Wat je krijgt

Een barbier op locatie betekent:
Knippen en scheren is vakmanschap. En wij brengen dat vakmanschap gewoon naar u toe!
We zijn in te zetten op (vrijwel) iedere locatie. Dus bent u op zoek naar een herenkapper op uw evenement, tijdens een jubileum of in-store? Onze barbiers zijn geknipt voor deze taak!
Het enige wat we nodig hebben is goed licht en stroom. Hoewel we natuurlijk altijd éxtra blij worden van een lekkere bak koffie op z'n tijd. ;)
Door de echte barbierstechnieken, maken we de knip en/of scheerbeurt op uw locatie tot een echter barbierservaring.

Beste klanten,

De komende week is onze agenda volgeboekt! Je kunt vanaf maandag 31 januari weer reserveren.

Online reserveren  via https://plek.app/herenkappers-de-vos  Het is op dit moment niet mogelijk om een voorkeur barbier aan te geven bij je online reservering in Heerenveen.

Houd onze website en social media in de gaten voor nieuwe updates!

Stay safe en graag tot snel