Barbier op locatie

Herenkappers de Vos - Barbier op locatie

Onze barbiers voorzien met plezier grote en kleine heren van een nieuwe coupe in onze barbershop in Heerenveen. Maar niet alleen in onze kapsalon in Heerenveen kunt u bij ons terecht. Ook bij u op locatie komen we graag knippen en scheren! Van evenementen tot samenwerkingen met partners in een andere branche: er zijn vele mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met herenmodezaak ‘De Heeren van Rinsma’. Dus bent u op zoek naar een barbier bij u op locatie of tijdens uw evenement? Onze barbiers zijn geknipt voor deze taak!

Aanmelden barbier op locatie

  • Persoonlijke informatie
  • Gegevens locatie/evenement
  • Opmerkingen

Wat je krijgt

Een barbier op locatie betekent:
Knippen en scheren is vakmanschap. En wij brengen dat vakmanschap gewoon naar u toe!
We zijn in te zetten op (vrijwel) iedere locatie. Dus bent u op zoek naar een herenkapper op uw evenement, tijdens een jubileum of in-store? Onze barbiers zijn geknipt voor deze taak!
Het enige wat we nodig hebben is goed licht en stroom. Hoewel we natuurlijk altijd éxtra blij worden van een lekkere bak koffie op z'n tijd. ;)
Door de echte barbierstechnieken, maken we de knip en/of scheerbeurt op uw locatie tot een echter barbierservaring.

Coronamaatregelen Herenkappers de Vos

Door de versoepeling van de maatregelen omtrent het coronavirus mogen wij je weer van dienst zijn! Maak dus nu via de website of telefonisch een afspraak!

Let op: door de verwachte drukte is het even niet mogelijk om via de website een voorkeur barbier aan te geven. Selecteer dus ‘geen voorkeur’. Als we de drukte weer onder controle hebben zal dit weer worden toegevoegd. Wil je wel graag dat een specifieke barbier je haren knipt? Dan raden we je aan om v even telefonisch contact op te nemen via 0513 - 627461.

Let op: mocht je op de dag van de afspraak toch klachten hebben. Gelieve dan telefonisch contact opnemen en de afspraak te verplaatsen.

Alvast bedankt voor je begrip!